33 strony: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna!!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zupełnie nie mój fason, ale kolor powalił mnie na kolana. Uwielbiam śliwkowy kolor
![]() ***** http://anecioweszycie.blogspot.com |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dla chcącego nie ma nic trudnego!
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
śliczna spudniczka ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Spódniczka świetna i kolor miodzio. Taka sama za mną chodzi... póki co kończę spódnicę najprostszą z prostych, ta będzie następna... a ubranka dla Córeczki śliczne
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
czyli pierwsze koty za płoty - powodzenia ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Bomba! Fason bardzo w moim stylu i kolor kapitalny ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziekuje wszystkim za pochlebne opinie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
moja nieszczesna kiecka... jak widac, nie chcialo mi sie jej prasowac do zdjecia ![]() dorobilam do niej paseczek z kokardka z satynowej tasmy rypsowej --- Ostatnio edytowane 2012-03-01 18:59:58 przez helen --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jest świetna. Połączenie kolorków paska i sukienki bardzo mi się podoba ![]() ________________________________________________________
|
33 strony: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.