Świeżynek
![]() |
|
A no ogonek
![]() ![]() ![]() A przede mną jeszcze wiele strasznych rzeczy do zrobienia, których jeszcze nie robiłam: wszycie zamka zwykłego i krytego, obszywanie lamówką, wypustki, odszycia, ścieg kryty, kołnierze, obszywanie dziurek na guziki itp. itd. . Przede mną jeszcze dłuuuuga droga w krawiectwie, ale cieszę się z tego ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zamki też wszywam, jak dla mnie prostsze niż kieszenie ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-10-06 14:04:21 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Świeżynek
![]() |
|
Trochę mnie tu nie było. Oto prezent Mikołajkowy dla synusia- poducha wypchana granulatem styropianowym. Pokrowiec uszyty ze starej pościeli
![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-12-06 18:28:26 przez emilu1604 --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uszytki fajne, ale jakie by nie były, najważniejsze że właściciele szczęśliwi, co po poduszce można stwierdzić na pierwszy rzut oka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajne uszytki ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Po długim czasie, ale jest tulipanowa spódniczka
![]() ![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
A nie mogłam jeszcze zapomnieć o siostrzenicach
![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka nie jest za duża? No chyba że lubisz takie luźne stroje ![]() ![]() Rozkręcasz się, byle tak dalej, bo bardzo dobrze ci idzie ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Serdeczne dzięki za słowa uznania. Bardzo mnie to mobilizuje do popełnienia kolejnych uszytków
![]() ![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.