Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję.Znalazłam to czego szukałam gdzieś indziej. Moje emocje są neutralne zawsze,jestem osobą spokojną i negatywne emocje a nawet panika dopadają mnie tylko przy okazji spotkań z pająkami.Wyraziłam swoje zdanie.Reklamujecie się w tej chwili za darmo ,na gapę na stronie dla pasjonatów a ofertę macie dla hurtowników.Komuś się chce wylewnie odpisywać na posty a zadbać strikre o sprzedaż na atronie nie
![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Pani Aniu, pani wpisy ujawniają nawet więcej, niż ja sugeruję. Nie szukam zwady, a wręcz przeciwnie. My jako załoga także jesteśmy pasjonatami w wielu dziedzinach, są wśród nas kaletnicy, rękodzielnicy, znawcy skór, szycia, a także literatury
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Morapel
2019-04-29 14:17:20 Dzień jest dobry ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzień dobry wszystkim raz jeszcze
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak łucznik ktoś udaje że jest baardzo pozytwny sugeruje innym złe emocje i się za darmo reklamuje a nie przyjmuje na klatę konstruktywnej krytyki swoich sprzedażowych stron.Wielka szkoda bo produkty z potencjałem,ostatnio siedzę w okuciach kaletniczych i podejście naszych producentów jest jeżeli chodzi o detalistów niefajne.Chcesz 50 sztuk a oni nie,musisz z 1000.Na stronach w zakładce oferta ani wymiarów ani cen ,żenada bo raczej mało kto pofatyguje się osobiście w czasach internetu kiedy wszystko można zamówić pod drzwi.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzień dobry, no to raz jeszcze sprostowanie - strona firmowa Morapel jest skierowana do hurtowników. Dla detalistów jest sklep internetowy sklep.morapel.pl
Tam można zamawiać pojedyncze sztuki. Nawet zdarza się, że ktoś z paczki 100 przelotek potrzebuje 10 sztuk i my je wysyłamy listem obniżając koszty wysyłki. Pozdrawiam i życzę miłego dnia! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanna, gdzie jesteś:
![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzien dobry 😀
|