34 strony: « < 26 27 28 29 30 31 32 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Nooo, zapasy nie ma co ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Świeżynek
![]() |
|
Oooch!Jaka fajna spiżarenka na materiały i przydasie.Marzy mi się coś podobnego, bo już ze wszystkich kątów wysypuje się a ja po całym domu latam i szukam "No przecież to widziałam tutaj!"
![]() Spodenki super Wioletta |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
no ja dzis tez "widzialam" te guziczki do gajerka,tylko nie wiem,gdzie teraz sa?
ale znajda sie jak nie beda potrzebne ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
dziś takie coś ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo fajna, elegancka bluzeczka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super!!
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
No fajny koszulek. ![]() To dla braciszka czy córeczki? ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
a takiego klienta mialam ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Takie małe,a takie eliganckie ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
No przyszedł taki mały i mówi: " Hej, kobieto! Ty mnie uszyj koszulę!"
Na co Roksi, jak zawsze rezolutnie: "Bo co?" A on na to, w ogóle nie zbity z pantałyku: "Bo płacę!" Po czym wyciąga mini-kartę płatniczą i rzuca ją niedbale na kontuar, zdradzając przy tym swoim gestem, że szastanie walutą ma we krwi. Rozsiada się wygodnie w fotelu dla VIP-ów i wyciąga wielkie, hawańskie cygaro, które poczyna ze znawstwem miesić w palcach w pobliżu ucha, aby napawać się wyobrażeniami o śniadych hurysach, na których udach zostało skręcone... Aż nagle, w tym momencie spostrzega ten ceremoniał Roksi i - omdlewając niemal z przerażenia - woła: "Nie! Nie rób tego! Zaklinam cię! Nieee!!!" On żachnął się, nieco zdezorientowany. I odłożywszy cygaro na stylowo rzeźbiony stolik, pyta: "Ale czegóż to?!" Biedna nasza bohaterka, bliska już pulpetacji sercowej, przemawia przez szloch: "Dobrze! Uszyję ci tę koszulę! Tylko nie jaraj w mojej pracowni!!! ![]() KURTYNA! Tak było? ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
34 strony: « < 26 27 28 29 30 31 32 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.