34 strony: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Świeżynek
![]() |
|
Torebeczki z tkaniny super, sama kiedyś szyłam różne torby i torebeczki i opychałam na allegro, z rok to chyba trwało, ale teraz przerzuciłam się na szycie ubrań na miarę ... Portfel mnie zaciekawił, chyba też ściągnę od Ciebie ten pomysł i sobie jakiś uszyję, bo ten co noszę ledwo żyje! Podziwiam też dopracowane detale, te przegródki i lamówka.
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
i jeszcze coś dorzucę ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Piękne
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Roksi widzę, że brochy wykonujesz moją techniką ![]() ![]() Podoba mi się ta zielona i rudzielec. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
o jeny, ta trzecia jest swietna! ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
dzisiaj wytwornik dla chrześniaczki Luanki ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wytworny śliniaczek,pięknie odszyty a pewnie przy najbliższym posiłku chrześniaczki już nie będzie taki czyściutki
![]() ![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Jak dla mnie najładniejsza broszka to ta biała z czarnym środkiem.
--- Ostatnio edytowane 2011-05-24 22:54:08 przez czarnaigla --- |
|
Stara Gwardia
|
|
śliczny śliniak!!
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
ŚLiczna, choć fioletu nie lubię za bardzo to ta sukieneczka wygląda pięknie i brokacik, lubię brokacik.. ![]() ________________________________________________________
|
34 strony: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.