Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Rękodzieła rewelacja, pozazdrościć tylko ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
zielone kolczyki rzeczywiscie cudne, ale i niebieskie swietne! ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzięki dziewczyn, fajnie usłyszeć miłe słowa.
Mam nadzieję, że z szyciem też dojdę przynajmniej do podobnej wprawy ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Robię na szydełku od lat ale zawsze podziwiam tych ,którzy robią takie miniaturki.Wiem ile to wymaga cierpliwości a przede wszystkim sprytu i precyzji.Piękne !!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie pierwsza i pewnie nie ostatnia będę te zielone kolczyki super ![]() Cała reszta też wycacana .Ale ona w moim guście . ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
kolczyki sa fenomenalne ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
frywolitki może zima pozwoli na chwile relaksu super cudeńka ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Świetne
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna ta środkowa broszka. Bardzo lubię takie kolory - przypomina mi cappuccino z pianką, które bardzo lubię ![]() ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
cudowne są!!! fascynuje mnie szydełkowanie, ale mam do tego dwie lewe ręce, kilkakrotnie podejmowałam próby opanowania tej sztuki i jakoś na razie brak mi w tej dziedzinie sukcesów... tym bardziej podziwiam i zachwycam się pokazanymi pracami ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.