Świeżynek
![]() |
|
dziekuje za pomoc ale zadam wam najdziwniejsze pytanie z tych ktore dostalam ile sciegow recznych na minute moze zrobic najslabszy krawiec? na to pytanie to juz naprawde nie wiem jak odpowiedziec jest strasznie dziwne
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
rzeczywiscie dziwne pytanie ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
myślę ze to podchwytliwe pytanie :P najsłabszy krawiec nie zrobi żadnego bo nie potrafi ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
no ale wiesz skoro jest krawcem to jakies pojecie chyba o sciegach ma...
|
|
Świeżynek
![]() |
|
albo mam takie glupie pytanie ile sciegow na minute zrobi maszyna elektryczna
|
|
Świeżynek
![]() |
|
albo ile sciegow na minute zrobi maszyna nozna
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
zalezy jak szybko sie pedaluje ![]() trzeba bylo chodzic do panstwowej szkoly ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Te pytanie są dziwne. O jaką maszynę elektryczną chodzi? Domową? Przemysłową? Przecież się różnią, między markami też są różnice. Z maszyną nożną to może mniejszy kłopot, bo jest chyba granica prędkości pedałowania. Musisz znać dokładne wartości? Czy podać przedział?
Może chodzi po prostu o uświadomienie, że najwolniej szyje się ręcznie a najszybciej na przemysłówce? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Elizo, przyznaj się, że trollujesz! robisz podpuchę i tyle.
![]() jeśli zaś piszesz prawdę - to pomyśl i przeczytaj jeszcze raz pytania ze zrozumieniem, to wiele Ci się wyjaśni. Brak podręczników???? Wiesz, chemię nieorganiczną na 1 roku też miałam wykładaną bez podanego podręcznika wiodącego, i co? wszyscy uczyli się z notatek! z wykładów, na które żeśmy chodzili! zapewne też masz jakieś notatki - przejrzyj je! Fizjologia roślin? herbologia? tyle poodkrywano nowych rzeczy, zależności, że podręczniki zanim zostały wydane, już były przestarzałe... też uczyliśmy się z notatek zapisanych w trakcie wykładów... |
|
Stara Gwardia
|
|
Hmmm, a propos podręczników, to jakoś nie mogę uwierzyć, że nie ma możliwości kupić jakiegokolwiek. Przecież są takie, nieraz z nich korzystałam, choć do szkoły krawieckiej nie chodziłam... ________________________________________________________
|
Wątek jest zablokowany.