23 strony: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
Po raz pierwszy od kilku miesięcy szyłam coś z Burdy. Znalazła fason, który kryje w sobie ciążowy potencjał ![]() ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Oj.... ślicznie. Super kolorek i oczywiście WYKONANIE.
Rozwijasz się, tak trzymaj !!!! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Naprawdę śliczna i w moim ulubionym kolorze,wykonanie pierwsza klasa
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Łał,piękny model i oczywiście wykonanie cantaro ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Fiolet to też mój ulubiony kolor ![]() ![]() ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ojej!!!Jaka ładna!!!I ta kokardeczka śliczna musi być dziewczynka!!!!
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
To będzie chłopiec ![]() ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gratuluję i czekamy na małego Tymonka. ![]() A kiedy zamierza pojawić sie na świecie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajne imię ![]() Sukienka bardzo piękna, aczkolwiek to cięcie na szczycie biustu (bo chyba tędy biegnie?) jest dla mnie mocno kontrowersyjne. Myślę, że nawet nie będąc w ciąży wyglądałabym w tym fasonie na 39tydz. Ty jesteś szczupła, więc Tobie nie zaszkodzi. Jestem ciekawa, jak wygląda na brzuszku. Gratuluję publikacji w Burdzie. PS ja chyba muszę sobie założyć konto google, bo niemienie go uniemożliwia mi komentowanie na bloggerze ![]() ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dzieki Brummig ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
23 strony: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.