29 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
oj, tak bardzo pomysłowe ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Jesteś genialna! Taki wizaż to kropka nad "i" dla Twoich prac ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Twoje prace są fantastyczne
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Robisz ogromne wrażenie Kingo w pozytywnym tego słowa znaczeniu!!!Pięknie!
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Co za fanazyjne rękawy ! symetria, aż miło patrzeć. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Super !!! Dech mi zaparło, naprawdę masz pasje tworzenia, ja tylko staram się odtworzyć to czego zażyczy sobie klientka, ale samemu tak wymyślać to jest dopiero sztuka ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Kapitalne!!!!!
Szalone kreacje! ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Witam Was bardzo serdecznie po baaardzo długiej przerwie. Teraz w końcu mogę ponownie tworzyć i dzielić się moimi pomysłami z Wami. Teraz przedstawiam Wam mój projekt z przed paru dni ![]() Model niepowtarzalny, indywidualny, wykonany ręcznie. Materiał - lycra. Elastyczna, odpowiada zarówno rozmiarowi 36 jak i 38. Sukienka idealna na letnie spacery i imprezę. Jak Wam się podoba? ![]() ________________________________________________________
By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
www.madamedamier.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No fajna sukienka, a i tlo na zdjeciu ciekawe ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jak zwykle intrygująco! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
29 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.