Stara Gwardia
![]() |
|
Chyba 40 do 80 metrów? No cóż, może Młody chce szyć hurtowo ;P Albo sobie marynary w jednym wzorze aż do emerytury
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj Młody miło mieć na forum młodziutkiego mężczyznę który interesuje się szyciem
![]() ![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Jako, że nie ukrywam lubię chodzić w marynarkach sportowych ale nigdy nie mogłem znaleźć takiej która by mi leżała a jak znajdowałem, to było nieprzyjemne zderzenie z rzeczywistością przy oglądaniu metki, to zapewne jak któraś z koleżanek stwierdziła uszyje hurtowo 3 albo i 4 marynarki takie same i będzie z głowy, a co! Do tego zapewne z jedne spodnie, na jakieś bardziej wyraźmy się to tak, okazyjne okazje. Pewnie dla przyjaciela z którym mieszkam coś uszyję. A tak mniej-więcej z połowę chętnie odsprzedam tutaj na forum chociażby po 2-3 metry naraz. Za koszt tkaniny plus wysyłka, albo odbiór osobisty w gdańsku lub toruniu. A podszewka nie musi być również z tych za 3zł ale z tych tańszych. tam są 3 opcje: 3zł/5zł/8zł. Dziękuje ponownie z góry
Pozdrawiam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeżeli będzie fajny w użyciu ten materiał, to sama chętnie odkupię dla mojego faceta
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
A jak będziesz chciał coś sprzedać to zapraszam na podforum GIEŁDA ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-07-23 18:56:33 przez LudwikXVI --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Kurcze blaszuszka, coraz wiecej facetów na forum ![]() ![]() ________________________________________________________
zapraszam na... http://nocneszycieaurin.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam i ja. ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.