154 strony: « < 38 39 40 41 42 43 44 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Też mam taką nadzieję że baz zamka się da bo ja też zamka nie planuję, może jakaś uciągliwa tkanina ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Mam tą burdę dziś przyniósł mi listonosz majty niczego sobie tylko nie bardzo wiem pod czym miałabym je nosić wydają mi się takie...wielkie
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Upolowałam listonosza i też już mam nowy numer
![]() majciory całkiem fajne, ale koszulka mi się bardziej podoba ![]() ![]() Podoba mi się też płaszczyk z takim żabotem jakby nr 107 i sukienka 110 b. Ale brokuł i marchewka to przegięcie hehe |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Macie już nową? ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
nic się nie płaci za przesyłkę ja mam prenumeratę pół roczną zapłaciłam 48 zł
czyli 8zł za szt. ![]() link do prenumeraty https://kiosk.burdamedia.pl/index.php?cat_id=10 --- Ostatnio edytowane 2011-12-16 22:24:29 przez anistach --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mi się spodobało bolerko i sweter - reszta jak dla mnie bezkształtna (oprócz bielizny). ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja na swoja listonoszkę jeszcze czekam
![]() Ja mam roczną prenumeratę, a razem z nią przedostatnio dostałam w prezencie nożyce krawieckie Friskars, ostatnio zestaw kosmetyków. W prenumeracie dużo taniej, dostawa do domu gratis i jeszcze z prezentem od redakcji. --- Ostatnio edytowane 2011-12-17 18:01:59 przez jolka68 --- |
|
Administrator
![]() |
|
No kupiłam ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj, mnie tez ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
W życiu nie szyłam majtek... alew sklepie widziałam rozciągliwą satynę we wściekle różowym kolorze. Hmm do tego czarny tiul i jakoś to by wyglądało :> --- Ostatnio edytowane 2011-12-19 09:00:42 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
154 strony: « < 38 39 40 41 42 43 44 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.