Stara Gwardia
![]() |
|
Koreńko kochana, a gdzie można dostać taką jak u Ciebie stopkę do zamka krytego???
mój łucznik to 834, do niego zawsze trzeba kupować szpulki singera, a stopki miałam kiedyś takie jak Ty, poza tą do zamka krytego... no ale się nie szyło, maszyna stała a synuś potajemnie przy niej majstrował i teraz mam tylko 2 stopki ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
![]() |
|
Moniko ja też jej jeszcze nie mam bo nie wiem czy moge ją kupić ale przejrzałam juz kilka stron w sieci i np tutaj http://primavera-agd.pl/igla-podwojna-do-maszyn-do-szycia-lucznik.html interesowałyby mnie wszystkie 5 jakie pokazane są na stronie... tylko czy one sa do mojej maszyny? Nie wiem ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
sa Korus,bo ja mam identyczna ![]() tylko musisz dokupic zatrzaskowa koncowke --- Ostatnio edytowane 2011-09-23 16:28:25 przez roksanitka --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
tak Roksanitka, tam właśnie po te stopki chyba najlepiej uderzyć ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() |
|
Roksanitko przy mojej maszynie jest fabrycznie zainstalowany zatrzaskowy uchwyt. ![]() ![]() Więc sprawa wygląda na prostą,mam sobie dokupic te stopki juz bez uchwytu Czy tak? ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
ja tez tak mam ale te ktore chcesz kupic z tego linka co wkleilas jest inny,szerszy zatrzask ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no to jaka końcówkę mam kupić? Proszę podaj mi linka do konkretnej końcówki jaka powinnam kupoić bo ja nie wiem ...jakas ciemna masa ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|