Wersja do druku

3 strony: < 1 2 3 >

Stara Gwardia
Susanko, jutro zrobię zdjęcie, to Ci pokażę :tak:

Czeremcho - ja mam stopkę Pfaffa - też jest fantastyczna. Ale firanka była tak "żywa", że ja nie umiałam sobie z nią poradzić na tyle, żeby wszystko ładnie równo podwinęło. Pewnie to kwestia wprawy i jakbym musiała, to bym się nauczyła, ale wypróbowałam overloka i jestem bardzo zadowolona :zacieszacz:
Stara Gwardia
Dziekuję Wiolu za poradę:)
Wzięłam kilka szmatek - w tym bardzo rozciągliwą i do tego śliską dzianinę oraz coś ala firanka.
Z każdą szmatką poradził sobie idealnie! Zszywa dzianiny, obrzuca twardy jeans, roluje cieniutką firanką, jak trzeba to marszczy, obcina i do tego przyjemnie mruczy:D Jest bardzo łatwy do nawlekania i regulowanania. No i jeszcze te śliczne kwiatki na nim:rotfl:
No nie mogłam wybrać innego, tylko Janome 990D :)
Ach, dzisiaj wieczorem będę go testować w domku, bo wczoraj po zakupach miałam kurs krawiectwa, wróciłam późno do domku i tylko go "pogłaskałam" przez pudełko:rotfl:

Pavel - za późno napisałeś, byłam już w drodze do sklepu:)
Stara Gwardia
O To super, że Ci się podoba :)
Janome to dobra firma, ja mam coverloka.

Miłego szycia! :)
Stara Gwardia
:D A oto moje maleństwo, śliczny prawda?
Dorzucam sukieneczkę dla Barbie - wierzchnia cieniutka warstwa obszyta ściegiem rolującym (niestety kolorem ciemno-zielonym, bo niby miałam tylko testować, ale potem stwierdziłam, że jednak zrobię od razu kolejną sukieneczkę dla chrześnicy).

Po pierwszym dniu jestem przeszczęśliwa :D Jak dla mnie to wystarczający sprzęt.

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Mistrzyni Krawiectwa
Sliczny a te kwiatuszki....CUDEŃKO!!!Gratuluję!!!
Stara Gwardia
Jaka słodka gratulacje:D

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Fajna maszynka, gratulacje!!! Ja tam lubię Janome, mam jedną i szyłam na 3 innych, wszystkie były super, więc pewnie owerlok też będzie sprawował się świetnie przez dłuuuugi czas. :)
Stara Gwardia
Ten Brother praktycznie nie różni się funkcjonalnością od Janome. W czym konkretnie jest lepszy?

3 strony: < 1 2 3 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.