Stara Gwardia
|
|
Susanko, jutro zrobię zdjęcie, to Ci pokażę ![]() Czeremcho - ja mam stopkę Pfaffa - też jest fantastyczna. Ale firanka była tak "żywa", że ja nie umiałam sobie z nią poradzić na tyle, żeby wszystko ładnie równo podwinęło. Pewnie to kwestia wprawy i jakbym musiała, to bym się nauczyła, ale wypróbowałam overloka i jestem bardzo zadowolona ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziekuję Wiolu za poradę
![]() Wzięłam kilka szmatek - w tym bardzo rozciągliwą i do tego śliską dzianinę oraz coś ala firanka. Z każdą szmatką poradził sobie idealnie! Zszywa dzianiny, obrzuca twardy jeans, roluje cieniutką firanką, jak trzeba to marszczy, obcina i do tego przyjemnie mruczy ![]() ![]() No nie mogłam wybrać innego, tylko Janome 990D ![]() Ach, dzisiaj wieczorem będę go testować w domku, bo wczoraj po zakupach miałam kurs krawiectwa, wróciłam późno do domku i tylko go "pogłaskałam" przez pudełko ![]() Pavel - za późno napisałeś, byłam już w drodze do sklepu ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
O To super, że Ci się podoba ![]() Janome to dobra firma, ja mam coverloka. Miłego szycia! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() Dorzucam sukieneczkę dla Barbie - wierzchnia cieniutka warstwa obszyta ściegiem rolującym (niestety kolorem ciemno-zielonym, bo niby miałam tylko testować, ale potem stwierdziłam, że jednak zrobię od razu kolejną sukieneczkę dla chrześnicy). Po pierwszym dniu jestem przeszczęśliwa ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sliczny a te kwiatuszki....CUDEŃKO!!!Gratuluję!!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jaka słodka gratulacje ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Urocza maszyna ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Fajna maszynka, gratulacje!!! Ja tam lubię Janome, mam jedną i szyłam na 3 innych, wszystkie były super, więc pewnie owerlok też będzie sprawował się świetnie przez dłuuuugi czas. ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Tak urocza maszynka, ale jeśli dobrze poszukać to w cenie tej maszynki można kupić dużo lepszego overlocka, kwestia czasu. NP Brother 1034D Limited Edition. Ma wszystko co niezbędne.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ten Brother praktycznie nie różni się funkcjonalnością od Janome. W czym konkretnie jest lepszy? ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.