61 stron: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ładna sukienka i dodawać oczywiście dodawać paseczek z kwiatuszkiem!!!I na kawkę z Michasiem i zdjęcia ładne prosimy!!!Moniko ROZWIJASZ się PIĘKNIE SIĘ ROZWIJASZ!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładna.... bardzo dziewczęca .
Ja bym uszyła jako jeden z wariantów, oddzielny element biały kołnierzyk "bebe". ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Też marzę o Takiej sukience. Słodkie groszki zawsze na czasie. Super sukienka.
|
|
Administrator
![]() |
|
Ja bym uszyła dodatkowo pasek z kokardką - do zdejmowania ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Myślę ,że tak jak pisała Czeremcha pasek i modny teraz kwiat będą ok. Sukienka cudna ! ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka jest po prostu słodka, ale z paseczkiem wyglądałaby chyba lepiej. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
śliczna ta sukieneczka.i kolor i wzór ________________________________________________________
MAM 36 LAT OD 14 MIESZKAM NA SYCYLII.W WOLNYM CZASIE ZAJMUJE SIĘ SZYCIEM CO SPRAWIA MI DUŻO PRZYJEMNOŚCI.
http://dafefa-dag.blogspot.com/ -MÓJ BLOG |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję:] z tych guzików w przodu na pewno zrezygnuję. Muszę do paska naszyć szlufki i zastanawiam się nad kołnierzykiem, i tą haleczką. Podoba mi się tez pomysł naszycia z tyłu przy ekspresie rzędu malutkich okrągłych guziczków.... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zrezygnujesz? a mi sie wlasnie z guzikami podobalo ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czyli dziś ostatni termin nadsyłania prac do Łucznika- udało się skończyć na czas. Efekt poniżej. Więcej zdjątek na blogaśku. ________________________________________________________
|
61 stron: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.