Stara Gwardia
![]() |
|
Więc w takich sukniach u nas w salonie robiłyśmy 4 warstwy cienkiego tiulu lub organzy i pomiedzy tiul ciut sztywny. ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
i suknie już gotowa ![]() ![]() czekam na Wasze opinie ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Podoba mi się, nawet bardzo. Chociaż myślę, że tu najważniejsze jest zadowolenie klientki. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ładna. Nie żebym się czepiała, ale czy ona Ci się nie marszczy na gorsecie, na klinach bocznych? Może to są specjalne marszczenia?
W talii masz ją dopasowaną, bo wygląda jakby wisiała. --- Ostatnio edytowane 2011-12-29 20:44:40 przez stefa --- ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jest specjalnie delikatnie przymarszczona, a z talią się zrobił problem bo klientka przez święta mi schudła... a przy braniu miary miała w pasie 64 cm... a teraz 60 ... ale w końcu postanowiła żeby tylko delikatnie zebrać talię bo w razie czego nie wiadomo co będzie przez te 2 tygodnie do studniówki. od środka na silikon na górze i na nad biodrami więc nie ma szans żeby ją zgubiła.
zadowolenie klientki było ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
tiul w rzeczywistości nie różni się tak kolorem jak na zdjęciu ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
OOO kurcze to jak panny młode, przed ślubem chudną i trzeba zwężać ![]() ![]() To prawda zadowolenie klientki najważniejsze. ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
przy poprzedniej przymiarce gorset leżał idealnie a jak we wtorek ją założyła to aż wyć mi się chciało bo przeleciała sukienka przez dziewczynę, ale już jest lepiej.
też nam się zdarzało ratować panny młode w przeddzień ślubu bo im się sukienki "powiększyły" o rozmiar ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Może lepiej jest szyć sukienkę na ostatnią chwilę? Przynajmniej nie dokłada się roboty ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
na ostatnią chwilę szyłam swoją ślubną... tydzień przed zaczęłam a w przeddzień jeszcze poprawiałam ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.