36 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam,
Mam do sprzedania kilka nowych sukienek i spódnic, bluzek, żakiet, koszulę białądo związania na żemyk. Rozmiary 36,38,40. Sukienki sąi długie i krótkie. Wszystkie szyte w zakładzie krawieckim, są bardzo ładnie wykonane. Postaram sie powoli pozałączaczdjęcia wszystkich.Na razie dwie przykładowe ze strony 4. Jeśłi ktoś jest zainteresowany którymś ozmiarem proszę o kontakt wówczas w pierszej kolejności zrobięfotki ![]() Poza tym bluzka i sukienki ze strony 23 i 24 sprzedam po 5 pln za sztukę. Pozdrawiam Aleksandra |
|
Świeżynek
![]() |
|
Czy lny aktualne? jeśli tak jestem zainteresowana. proszę dane na priv
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam
Sukienka bordowa połyskująca z ogonem rozmiar 40 cena 10pln Bluzka biała ma dziurki rękaw rozszerzany rozmiar około 38 cena 5pln |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Żakiet rozmiar 40 brak dziurek i guzików cena 10pln
top zgniła zieleń z wrorem, z tyłu kryty nie do końca rozpinany rozmiar 42 cena 10pln Sukienka krótka czarna z połyskujacym wzorem lekko rozszerzona u dołu na czerwonej podszewce rozmiar 38 cena 10pln |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
cd
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
spódnica długa bordo rozmiar 36 mam 2 sztuki cena 10pln za sztukę
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sukienka krótka srebrna na zdjęciu tył rozmiar 36 cena 10pln
na drugin zdjęciu kolor i wzór sukienki z ogonem taki fason jak bordowej rozmiar 38 cena 10pln bluzka rozmiar 38 cena 10pln |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka długa biało-czarna z przodu, cała czarna z tyłu, materiał rozciągliwy, z tyłu na zamek 38 cena 10pln
Sukienka cekiny granat na krótkiej podszewce, na zamek z tyłu 38 cena 10pln Sukienka długa czarna z różą rozciągliwa z rozcięciem z przodu 38 cena 10pln |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka długa fiolet z tyłu na zamek 38 cena 10pln
Sukienka krótka czarna rozłożysta na ramionach,nierozciągliwa z rozcięciem z przodu 38 cena 10pln Sukienka długa bordowa z tafty na zamek z tyłu nieskończona cena 5pln |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka długa fiolet z tyłu na zamek 38 cena 10pln
Sukienka krótka czarna rozłożysta na ramionach,nierozciągliwa z rozcięciem z przodu 38 cena 10pln Sukienka długa bordowa z tafty na zamek z tyłu nieskończona cena 5pln |
36 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.