21 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Stara Gwardia
|
|
Bardzo Ci dziękuję ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jaka dopracowana, niesamowita jest:] ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Podziwiam balbinkę jest przeurocza!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziękuję ślicznie za miłe słowa, które natchnęły mnie aby Balbinie stworzyć towarzysza ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Mam pytanie czy masz może wykrój na stojące lalki? ________________________________________________________
Elwira |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ale ty masz cierpliwość do tych stworzeń..... ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
niestety nie mam takiego wykroju, jakimś cudem ta oślica stoi sama, ale to raczej przypadek ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
oto hipopotam Felek ![]() szary, nieco leniwy, ale baaardzo przyjazny wraz z pierwowzorem czyli hiciom, którego wiele lat temu spotkałam w warszawskim zoo ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Cudny jest, przytulaśny taki, tylko wyściskać ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Słitaśny jest, i te spodenki w grochy no po prostu lepszy od pierwowzoru no i bardziej poreczny jak się chce zabrać ze sobą:] ________________________________________________________
|
21 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.