21 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Klaudia nie wiem co to było. Udawało to to bawełnę ,ale to był jakiś czysty,żywy poliester.
|
|
Administrator
![]() |
|
Tak, sukienka zapinana z tyłu jest bardzo interesująca ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Białe sukienki - super!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a mi najbardziej podoba się szara (czarna?) taka idealna dla mnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Biala z zapieciem z tyłu fajna, a dziewczyna ktora jest w nia ubrana skojarzyla mi sie z wczesną Kylie Minogue ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dawno tutaj nie zaglądałam i nie wstawiałam zdjęć,bo wszystko,co ostatnio szyję jest takie ,,zwyczajne". nie bardzo jest się czym chwalic,ale inaczej zapomnicie o mnie.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
i jeszcze kilka zdjęć,jak juz tu jestem
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O widzę że tez ktoś tu po nocach siedzi ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Kasiu jak fajnie, ze pokazujesz swoje najnowsze prace! Ta różowo czarna jest cudna! Bombowo wyszczupla! I ta szara z kołnierzykiem - te dwie najbardziej mi się podobają bo są w moim stylu ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Jeżeli to są "zwyczajne sukienki" to jakie są niezwyczajne?
Śliczne, piękne itd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
21 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.