21 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
KAsia, piekne rzeczy uszylas, szczegolnie zachwycona jestem slubną suknią z odpinanym trenem. Moglabym powtorzyc za Tuskiem...
Czekamy wiec na suknie a la Ania Rubik ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Już zacieram ręce i czekam na suknię Rubikowej ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przepiękne kreacje!!!!
|
|
Piękne te suknie... Z niecierpliwością czekam na zdjęcia tej z reklamy perfum. ________________________________________________________
http://sewquest.blogspot.com - wyzwanie rzucone samej sobie ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękne prace Kasiu!!!Suknia ślubna śliczna.Panna Młoda miała co dzwigać co???Jak będą zdjęcia z sesji mam nadzieję,że nam pokażesz?Pozdrawiam!
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Nareszcie skończyłam.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cudna i ten kolor i drapowania...mmmm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Kasiu... leże! Ależ ta suknia musi prezen0tować się w tańcu - coś obłędnego! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jestem pod wrażeniem wow
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
21 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.