21 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Fantastyczne! I niebieskie!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
idziesz jak burza ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-06-07 21:29:56 przez helen --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetna bluza!Ależ mi się podoba Twoja robota!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziękuje dziękuje,
a wiecie co mnie dzisiaj zaskoczyło....poproszo mnie aby z bluzy dresowej zrobić spodnie dresiaki z niskim krokiem wyciętym w łuk i robie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kwitnąco wyglądasz w tych kwiatach:] a bluza, bosze gapię się bo mam jedną dla M. wyciętą i nie mogę się zabrać bo boję się popsuć tkaninę. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bluza jest świetna ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Pięknie uszyta. Niebieski kolor jest raczej poważny a bluza jest taka wesoła ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukieneczki dla dzieci sa naprawdę śliczne, bluzę pięknie odszyłas, a w sukience w kwiaty poprostu kwitniesz....
A jak tam żakiety??? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
żakiety? na razie nie mam czasu bo ciągle coś mi przeszkadza w ich szyciu. Mam juz materiały zakupione, brakuje tylko czasu ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Śliczna ta bluza, cały czas się zbieram ,żeby uszyć młodej takiego kangura ,tylko bez zamka, i chyba mnie zmotywowałaś ![]() ________________________________________________________
|
21 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.