13 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 >
Stały Bywalec
![]() |
|
A mnie najbardziej podobają się maksispódnice. Piękne kolory. ![]() ________________________________________________________
Zapraszam na mój szyciowy blog:
http://kreaturka-mody.blogspot.com/ http://www.facebook.com/KreaturkaMody |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Bo ja postanowiłam wydać protest w stosunku do panującej mody na szare ,bure i smutne kolory ![]() ekhem ekhem ,ciekawe kto ma pół szafy w czerni???JAAAA????? ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jałć...... ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
|
|
No niestety w mojej szafie też królują szarości, brązy i granatowe kolory. Zaczęłam ożywiać te odcienie jakimiś kolorowymi dodatkami, ale i tak zamierzam wprowadzić do swojej garderobę trochę kolorów tęczy. ![]() pozdrawiam, ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a w mojej szafie czarne są tylko leginsy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Złotykotku już się nie mogę doczekać Twoich spodni ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Jeśli z dzianin to mniej więcej s-xl ,wiadomo dzianiny ,jersey się lepiej dopasowują . Jeśli z tkanin to różnie do 48 nawet czasami, jeżeli ciuszek nie straci fasonu i jest sens szyć go w tym rozmiarze. Spodnie mam opracowane na razie do 34- 44. Raczej takie z normalnym stanem ,rurki ![]() A w mojej szafie w tym roku o dziwo pojawiło się trochę kolorów się nawet sukienki . ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
u mnie są prawie same sukienki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Z racji wykończenia ubraniowych materiałów, poszły na tapetę torebki i portfele. A tak ,bo się okazało ,że dla siebie nie mogę znaleźć odpowiedniego ,więc sobie uszyłam ![]() Strasznie mi się spodobało szycie portfeli-sama przyjemność ![]() ![]() No i moja uszyta kieca z tiulu w niebo chmurkowe ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
A ta kiecka z tiulu, jak okeśliłaś w chmurkach , jest powalająca !!! Jest cudownicznie śliczna !!! Gratuluję pomysłu, jest taka kobieca !!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Sukienka olśniewa błękitem jest śliczna
![]() |
13 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.