Stara Gwardia
![]() |
|
A mnie przydarzyło się z kolei coś niemiłego w owym autoryzowanym serwisie - odebrałam maszynę, i poprzestawiał mi coś, roztelipaną, źle ustawioną, nie wykonującą właściwie funkcji. Musieli znów ustawienia fabryczne przywrócić byłam zrozpaczona. Okazuje się, jedna jaskółka o niczym nie świadczy. Pozdrawiam, piszcie o swoich doświadczeniach, chyba warto. ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam Was serdecznie,
kilka dni temu dostałam w prezencie starego Łucznika (model Wiktoria bodajże). Maszyna jednak wymaga regulacji i ogólnego przejrzenia. W związku z tym szukam porządnego i uczciwego serwisu maszyn w W-wie. Czy ktoś z Was mógłby coś więcej powiedzieć nt. serwisu na Wysockiego 20? Nie ukrywam, że byłby dla mnie najwygodniejszy, bo mam go prawie pod domem ![]() Ewentualnie, może możecie polecić mi jakiś serwis na terenie Warszawy, który nie zedrze ze mnie kasy, a doprowadzi mi szybko i bez komplikacji maszynę do porządku? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No ten autoryzowany to ten sam. Wkurzyłam się i regulował ją ktoś inny.
Sypcie adresami, please. Czy ktoś zna jakiś dobry i tani serwis, żeby mieć gorący telefon na podorędziu? ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
na targowej sa az 2 punkty, moja znajoma ktoregos pana polecala wlasnie stamtad.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przy ul. Targowej jest zakład w bramie i tam mi niby naprawili starą Husqvarnę, ale tak naprawdę to ją tylko odświeżyli i po tygodniu znowu nie chodziła. Byłam rozczarowana.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
to trzeba bylo reklamowac, moze zrobili na odwal sie.
albo idz do drugiego punkty, one sa naprzeciwko siebie na 1 ulicy ponoc. |
|
Świeżynek
![]() |
|
Słyszałam już od kilku osób o panu, który kiedyś był na placu Zbawiciela,teraz urzęduje na Wspólnej 54, wejście od Poznańskiej. www.naprawamaszyndoszycia.pl
Zamierzam pojechać do niego z moim Singerem 834. Wydaje mi się , że byłam u niego jakieś 20 lat temu ze starym Łucznikiem 877, mieszkałam obok tego placu. Ale to było tyle lat temu... Pęt-elka |
|
Świeżynek
![]() |
|
Zaproponowałam na wątku "jakie macie maszyny" założenie wątku o polecanych i nie punktach serwisowych w całej Polsce.
--- Ostatnio edytowane 2014-04-30 19:38:29 przez Pęt-Elka --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.