Wersja do druku

62 strony: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »

Mistrzyni Krawiectwa
A bo to wiesz, co za ludzie komentują... Czy w ogóle umieją szyć... Ba - czy w ogóle umieją obsługiwać cokolwiek?

Nie przejmuję się komentarzami w necie. :D

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Stara Gwardia
Albo konkurencja , albo by chcieli ale nie ma kasy :jezyk_oko:

A ja czekam sobie na kuriera - normalnie stressss jak przed pierwszą randką :)
Zerknij na opinie kupujących na Amazon - tam się raczej nikt nie skarży :)
Mnie się cały czas marzy Singer 9960, jak dla mnie jest boski :muza:

Ostatnio testowałam maszynę, która miała w necie raczej pozytywne opinie - a tymczasem to maszyna bardzo słabej jakości i męczyłam się szyjąc na niej. To nie był Singer. ;)
Zaaklimatyzowany
Nie wiem czy trafiłam do dobrego działu.. Interesuje mnie zakup płytki ściegowej do SINGERA 4411. W serwisie Arka RADOM niestety nie mają tego elementu (a bynajmniej będą mieli w okresie zimowym..). Niestety do tego modelu jest problem.. Pan z Serwisu stwierdził że to kosztowny element.. No chyba nie przewyższa wartości całej maszyny.(?) Ostatecznie napiszę do siedziby Singera, ale może ktoś z Was ma jakieś namiary... Zakup jest dość pilny.
Mistrzyni Krawiectwa
Nie będzie. Widać u ciebie pokorę wobec szycia.

Zadufanie w sobie przeważnie prowadzi do wpadek i katastrof, którymi obarcza się - a jakże - maszynę. Albo za prymitywną /"Ten cholerny chiński plastik!"/, albo za skomplikowaną /"Po co tu tyle pokręteł? reguluję, reguluję i wyregulować nie mogę!"/. :D

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Świeżynek
hejka :)
Ja mam takie pytanko jestem na kunie maszyny, zastanawiam się nad SINGER 8280 albo 3321,którą wybrac ?
pozdrawiam Was serdecznie ;*

--- Ostatnio edytowane 2013-11-13 11:19:41 przez panna_galica ---
Świeżynek
Witam wszystkich. Zarejestrowałam się niedawno, i chciałabym zadać pytanie obeznanym w temacie maszyn Singer. Mianowicie kupiłam za symboliczną kwotę maszynę tej marki od kolegi, któremu została w spadku po matce. Sprzęt wg kolegi jest sprawny, matka na nim szyła jeszcze parę miesięcy temu. Instrukcji nie ma niestety:( Maszyna ma cyferki pod napisem "Singer" tzn. 7102. Szukałam w sieci, ale nic nie znalazłam. Czy może ktoś coś wie o tym modelu? Albo jakimś w miarę podobnym, do którego jest instrukcja? Ja jestem kompletnie zielona w temacie szycia, muszę uczyć od podstaw, bo nawet ściegów nie rozróżniam i nie wiem który do czego....Ratunku...
Stara Gwardia
Witam wszystkich. Zarejestrowałam się niedawno, i chciałabym zadać pytanie obeznanym w temacie maszyn Singer. Mianowicie kupiłam za symboliczną kwotę maszynę tej marki od kolegi, któremu została w spadku po matce. Sprzęt wg kolegi jest sprawny, matka na nim szyła jeszcze parę miesięcy temu. Instrukcji nie ma niestety:( Maszyna ma cyferki pod napisem "Singer" tzn. 7102. Szukałam w sieci, ale nic nie znalazłam. Czy może ktoś coś wie o tym modelu? Albo jakimś w miarę podobnym, do którego jest instrukcja? Ja jestem kompletnie zielona w temacie szycia, muszę uczyć od podstaw, bo nawet ściegów nie rozróżniam i nie wiem który do czego....Ratunku...
Wrzuć fotkę maszyny:)

62 strony: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.