Stara Gwardia
![]() |
|
witaj
dużo u ciebie torebek ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Poprzeglądałam Twój blog i wszystko mi się bardzo podoba ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witaj, bardzo podoba mi się Twój blog. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję kochani tyle na raz pociesznych slow sama nie wiem jak mam dziękować ja tez po trochu zaczynam oglądać wasze blogi i czytać co porabiacie musicie poczekać bo nie daje rady wszystkiego naraz, ale jeszcze raz dziękuje za dobre słowa które zawsze dają tyle radości. ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Marlenko ja tez zbieram rożne tkaniny i eko skóty mam nadzieje ze już na przyszły tydzień cosik zrobię to pokażę co i jak wiec będzie można skorzystać i się zapytać bo ja lobię jak ktoś szyje to co ja zrobię , jeśli się oczywiście będzie podobało, poszukam jakiś linków to po weekendzie coś wkleję.Tam u mnie na blogu jest torebka co ma uchwyty wiązane wiec poszukam gdzie się znajduje ten link i go wkleję. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Witam serdecznie ![]() Mam nadzieję, ze chętnie podzielisz się swoją wiedzą z mniej doświadczonymi ![]() Na blogu faktycznie dużo ciekawych torebek, chyba się specjalizujesz w tej dziedzinie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Szczerze mówiąc to od roku siedzę w tych torebkach i codziennie uczę się coś nowego własnie teraz szukam linki torebkowe wiec zacznę je po trochu wklejać.
Oczywiście ze pomogę ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję ze podobają się wam moje torebki to bardzo mile i budujące. ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
![]() |
|
Musiałam spróbować wkleić i widzę ze się udało. ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.