141 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Chociaż nadchodzi ponura jesień, jedna z klientek zdecydowała się na szycie takiej kolorowej sukieneczki i tak to wyszło.
|
|
Administrator
![]() |
|
Wow ale kolory! Superowa ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Dość dawno nie odwiedzałem naszego forum, ale codzienność jest biegnie szybciej. U mnie w pracowni sporo zamówień już na okres świąteczno-sylwestrowy, co mnie bardzo cieszy , bo to są sukienki wieczorowe.
Oto kilka probek , to co ostatnio szyłem. Martwię sie , bo coś ostatnio nie ma na naszym forum Artura, który tyle cennych ciekawostek tutaj prezentował !! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No,no,ładne.
Gratulacje. Ja obecnie robię cyrk.Może uda mi się coś rzucić na forum. Pozdrawiam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak zwykle dziela sztuki.
Tez wyglądam Artura,ostatnio pisał ze musi oddac komputer do serwisu .Mam nadzieje ze szybko wróci. |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Bardzo podoba mi sie ta na jedno ramię,może inny kolor bo rzadko chodzę w czerni
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Jeszcze dwie sukieneczki. Jedna skromna z falbanami. Ja jestem gorącym miłosnikiem wszelkiego rodzaju falbanek i falban i ogromnie lubię szyć ciuszki z falbankami.
I druga sukieneczka, typowo wieczorowa. Klientka była bardzo zapobiegliwa i już zamówiła szycie pod kątem Sylwestra. Mnie osobiście ta sukieneczka wyjątkowo się podoba, jak byłbym kobitką, to napewno taką kieckę bym sobie zafundował. |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Taka z falbankami bym sobie uszyła,bardzo ładna i kobiece
|
|
Administrator
![]() |
|
Ojej Wojtku ta z falbankami mnie zachwyciła!! Taka prosta a jakie robi wrażenie ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wojtu a ty jak zawsze pieknie szyjesz, zazdroszcze ci talentu, ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
141 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.