141 stron: « < 34 35 36 37 38 39 40 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj Wojtku.Wszystko bardzo ładne,jak zawsze.
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Przypadkiem trafiłam na to forum i zaczęłam przeglądać wątki. Nie spodziewałam się znaleźć takich utalentowanych ludzi! Jestem pod wielkim wrażeniem dla Pana, że aż zarejestrowałam się na forum ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Dzięki za miłe słowa. Moim zdaniem do krawiectwa trzeba mieć troszeczkę talentu, potem dużo, dużo praktyki, no i trzeba wkładać sporo serca do tego co się robi czyli po prostu trzeba polubić szycie, a efekty na pewno będą. Wiem to z własnego doświadczenia.
A to ostatnie moje bluzeczki. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wojtku jak zawsze wszystko urocze !!! Ta zielona bardzo mi się podoba ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Mi też! Cudny odcień zielonego, taki soczysty, wiosenny, przyjemny dla oka ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładne!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trudny wybór gdybym miała się zdecydować na jedną z tych bluzeczek: styl zielonej bardziej mi odpowiada, ale barwa to chyba ta koralowa... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
DLA MNIE TA ZIELONA JEST BELLISIMA. ________________________________________________________
MAM 36 LAT OD 14 MIESZKAM NA SYCYLII.W WOLNYM CZASIE ZAJMUJE SIĘ SZYCIEM CO SPRAWIA MI DUŻO PRZYJEMNOŚCI.
http://dafefa-dag.blogspot.com/ -MÓJ BLOG |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Zielona piękna wiosenna!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wojtku widać na załączonych obrazkach że szycie to twoja pasja i wychodzi ci to znakomicie,wszystko pięknie uszyte,a co do bluzeczek mi też podoba się zielona
![]() |
141 stron: « < 34 35 36 37 38 39 40 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.