30 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Urocze
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super! Fajny pomysł z tym kotem. On jest ruchomy, czy jakoś doczepiony do podłogi? ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
do kota przyszyłam przyssawkę, super się sprawdza na płytkach. minus taki, że wczoraj starsza przykleiła go do okna :P ku swej ogromnej radości
i jeszcze starocie, o których przypomniałam sobie biorąc udział w Akcji "Małą literą" ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super, też zbierałam się do uszycia takiej książeczki dla mojego szkraba, ale tak długo się zbierałam, aż wyrósł z takich zabawek ![]() Tildowy zając uroczy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
i przyszedł czas na sztruks, wygrany na dzień kobiet jakies 3 lata temu ![]() jest też nieborak osioł dla niemowlaka i coś dla mojej 5 latki, co litery zaczyna poznawać ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka fajna, kwiatuszki nie drapią małej w szyję? moją wszystko drapie, nie mogę tak ładnie ozdabiać ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajne to wszystko i pomysłowe ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Goralove Szycie literki można zamówić , zapraszam na priv ![]() ![]() Trauta to nici do hafciarki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
koniecznie muszę sobie takie sprawić ![]() ________________________________________________________
|
30 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.