Wersja do druku

3 strony: < 1 2 3

Stara Gwardia
wow co za sukienka! brawo jest piękna
Po wykrojeniu i uszyciu jeszcze nieco zwęziłam w pachach, ostateczny efekt na zdjęciach.
Czy, że wygląda ok?
Mistrzyni Krawiectwa
Bo się szybko przyzwyczailiśmy do ciuchów, które przylegają do ciała... A jak z kolei marszczy się tam, gdzie za ciasno - to nam nie przeszkadza... :)

Moim zdaniem - ok.

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Administrator
O rety cudna sukienka, świetny materiał i genialnie w niej wyglądasz! Świetnie sobie poradziłaś, patrze na te plecy i zazdroszczę bo ja muszę zawsze poprawiać a na Tobie nic się nie marszczy. Jest świetnie. Ewidentnie masz do szycia dryg i zdolności :tak:

* Susanna szyje - mój blog :)

Świeżynek
Dziękuję.
Cieszę się, że sukienka się podoba. Tydzień temu kupiłam ponad 5 kg dziesięć tkanin i będę szyć. Powiem wam jeszcze, że fajnie pokazać się tutaj na forum w takim ciuchu, bo tedy wiem co inny o tym myślą. W domu ocenia mnie mąż swoim bystrym okiem, a tutaj co kobiety, to kobiety. Znają się:)
Stara Gwardia
Ja się zakochałam w tej sukience,kolor i fason świetny :)leży na tobie idealnie :)
Stara Gwardia
No, no, naprawdę udana jest ta sukienka. Wcale nie za luźna, po prostu nie dzianinowa. Dobrze leży i świetnie w niej wyglądasz.
Pozdrawiam :D

3 strony: < 1 2 3

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.