69 stron: « < 39 40 41 42 43 44 45 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak poprawka. Z jakiego mateiału skroiłaś.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
O dziwo dużo lepiej - po zwężeniu podkroju po bokach
![]() Próbny zrobiłam z (chyba bawełnianego) prześcieradła, a właściwy będę szyć z satyny bawełnianej z dodatkiem spandexu. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pokaż się jak uszyjesz, też myślałam o tym wzorze. Chcę uszyć sukienkę lecz ja będę musiała powiększyć.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Ok, wrzucę, jak uszyję - tylko trochę to potrwa, bo chcę zamówić materiał w Składzie bławatnym, a mają tam przerwę urlopową i materiał ten sprowadzają na zamówienie. Ale chętnie się pochwalę, jeśli dobrze wyjdzie
![]() --- Ostatnio edytowane 2015-06-25 10:02:52 przez Fiszka --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Chciałabym poprosić o poradę w kwestii wykończenia otworów na ręce w pseudo-sukience jak na rysunku i zdjęciu (źródł: burdastyle.de)
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja albo bym zostawiła niewykończone te otwory, albo obszyła elastyczną lamówką ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki. Niewykończonych wolę nie zostawiać, przyszła mi do głowy elastyczna lamówka, ale nie wiem, jak się z nią wyrobić w "czubkach"...
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hmmm... W sumie nigdy nie wykańczałam nic elastyczna lamówką, ale spróbowałabym z nią postąpić jakoś tak podobnie http://nawybiegu.blogspot.com/2012/11/lamowanie-dekoltu-w-szpic-w-dzianinowej.html ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O, fajny link, dzięki
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Doszukałam się, to jest model 126 z Burdy 7/2013. Gdyby jakaś dobra dusza zechciała zerknąć do opisu, jak każą to uszyć, to byłabym wdzięczna
![]() |
69 stron: « < 39 40 41 42 43 44 45 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.