131 stron: « < 106 107 108 109 110 111 112 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witajcie kochani!Dłuuugo...już nie pisałam w swoim wątku...Miałam trochę pracy.Kilka moich uszytków sfotografowałam więc się pochwalę.Na początek bluza dla Męża i spodnie dla syneczka-te same dresówki z których szyłam moją bluzę-już Wam ją pokazywałam wcześniej.Rodzinka zadowolona wyglądamy fajnie razem wszyscy i każdy z osobna
![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wrzucę jeszcze coś.Spódniczki dla chrześnicy i duża dla jej Mamusi
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jeszcze sukienki dla Mamy i Córci...
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
I dzisiejsze szycie dla dzieci.Bluzki z gwiazdkami dla chłopców i sukienka dla chrześnicy-czyli kuzynostwo wystroi się w gwiazdy.Piżamka dla Michałka chociaż Miś uznał,że będzie to nosił w dzień???Nagadałam mu trochę i zwątpił w swoją rację
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
I....ZAPOWIEDZ TEGO CO BĘDZIE JAK BĘDZIE JUŻ PO SESJACH ZDJĘCIOWYCH
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak zwykle cuda ![]() ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jejku, ale natrzaskałaś!!! ![]() ![]() ![]() A dajże ty dziecku biegać w piżamce za dnia! Ja mu się nie dziwię, że nie ma ochoty ukrywać jej przed światem... Sznurowanie zabójcze... Już czekam... Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczne te Twoje uszytki ! Spódniczki dla dziewczynek obłędne, szczególnie ta biało czarna przypadła mi do gustu - rewelacja ! Sama bym się w taką wystroiła ![]() Piżamki oczywiście rewelacyjne ! Gratuluję zdolności i pracowitości. Pozdrawiam. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo podobają mi się te Twoje ciuchy dla dzieci. Wychodzą Ci idealnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Twoje rzeczy jak zawsze bardzo ładne!
|
131 stron: « < 106 107 108 109 110 111 112 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.