131 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »
Stara Gwardia
|
|
urocza!!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Przedstawiam Wam moją spódnicę z tego samego materiałku z którego szyłam małej sukieneczkę!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trinny - on jest trochę kreszowana czy wzór mi się w oczach mieni?
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Też taką chcę! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też chcę,chcę.chcę taką,cudna ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo fajna spódniczka !!! Moje kochane KOBITKI, macie tyle mozliwości pięknych sukienek i spódniczek, a ciągle widzę na ulicach , w telewizji panie w spodniach, nawet wtedy , gdy jest gorąco. Nieraz nie mogę pojąć tej niezrozumiałej dla mnie ciągoty do spodni. Owszem spodnie są przydatne zimą, w podróży, przy sprzątaniu itp. Ale sukienka to kwintesencja kobiecości, zawsze to będę powtarzał !!
A tak na marginesie, kapitalna jest ta stajenka, idealnie nadaje się aby urządzić w niej Szopkę Bożonarodzeniową. |
|
Administrator
![]() |
|
Tak, wspaniała! I bardzo modna w ostatnim czasie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetna, idealna na upalne dni, przewiewna, bardzo ładna ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
piękna spódnica, też taką chcę...
Czy jesteś już na polach Grunwaldu i szykujesz się do bitwy? ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Super spódnica muszę sobie taką uszyć