Wersja do druku

131 stron: « < 64 65 66 67 68 69 70 > »

Mistrzyni Krawiectwa
Trinny sukienusie bombowe no i widzę że w roli "Świętego..." tez się spisałaś :D:D:D

* Susanna szyje - mój blog :)

Mistrzyni Krawiectwa
WOJOWNICZKA XENA będzie dziś bohaterką w moim wątku!Strój szyłam dla siostrzyczki,która była na imprezie Sylwestrowej tematycznej...Temat poznałam tydzień przed Świętami,ale jak wiecie miałam jeszcze do uszycia upominki,wieć na strój został mi tylko czwartek i dokończyć w piątek.W sobote latałam jeszcze po mieście za kółkami,które są przy gorsecie i są do nich zamocowane ramiączka,byłam we wszystkich pasmanteriach-nie ma,natomiast pan który-dorabia klucze MA!:okok:A jaki miał ubaw jak zobaczył zdjęcie oryginału.....ten se pomyślał....A tak się spieszyłam z szyciem bo mam do siostry kilka...naście kilometrów i strój szyłam na gotowo,bez przymiarki znając tylko obwód w pasie (65!!!)bardzo schudła,dobrze że wszystko wiązane więc można regulować.Wklejam zdjęcie oryginału również...To na piersiach co ma oryginalna...to zbroja nie da się uszyć....więc ja tak tylko skromnie....:zawstydzony:Aha strój jest na sprzedaż!
Dziękuję za wasze wcześniejsze wpisy!!!:buzki:

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Fajny jeżyk?
Świeżynek
wow super. super pomysły. jestem pod wrażeniem.
Zaaklimatyzowany
łał...

moja tiulowa spódnica i peleryna z podszewki dla 7 latki nie wydaje mi się już taka fajna :D
EXTRA!
czesc "oddechowa" wykonalas fantastycznie!! swietny zabieg z tym dodatkiem... bardzo tani zapewne w kosztach ale swietny efekt finalny! Super poprowadzilas te kolka... swietnie odwzorowalas ksztalt i linia ciala. Calosc w ogole wykonana rewelacyjnie!
Administrator
Dzieło, normalnie dzieło sztuki! Genialny ten strój, w dodatku szyty bez modelki - ja sobie tego nie wyobrażam! Chyle czoła (jak zawsze) :D

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
ja też nie wychodzę z podziwu :) sukieneczka dla małej dziewczynki bardzo Mi sie podobała a ta wojownicza księżniczka super wyszła :)
Mistrzyni Krawiectwa
Wyobrażam sobie, jakie miała wejście... Super kostium, rewelacja!

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

131 stron: « < 64 65 66 67 68 69 70 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.