Wersja do druku

131 stron: « < 102 103 104 105 106 107 108 > »

Pogromca spamerów
cuda
bluza rewelacyjna :)
Zaaklimatyzowany
Bluza bardo fajna!!!. Też bym chciała mieć takie umiejętności :(
świetnie szyjesz, gratuluje umiejętności:)
Stara Gwardia
Oooo ja uwielbiam takie kolory czarnyszrości ciemne brązy to moja bajka. Spódnica jest rewelacyjnie piekna :okok:
Spódnica też jest fajna :tak:

--- Ostatnio edytowane 2014-06-17 19:25:56 przez agaaffek ---
świetne ciuszki:0 sukienka bardzo fajna ale najbardziej urzekły mnie ubrańka dla dzieci, czy świnka pepa to naprasowanka czy moze druk na tkannie?
świetnie szyjesz, gratuluje umiejętności:)

Aniu Peppka to naprasowanka
Mistrzyni Krawiectwa
DZIĘKUJĘ DZIĘKUJĘ DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE WPISY!Ależ są motywujące:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D tak się cieszę,że....:buzki:
Mistrzyni Krawiectwa
Ostatnio obiecałam Wam,że w następnym moim wpisie nie będzie na czarno...i dotrzymuję obietnicy.Dziś seria sukienek,które posłużyły już wcześniej dziewczynkom,ale i wszystkie mają je jeszcze wykorzystać na zbliżające się BOŻE CIAŁO.Pierwsze sukienki z różowym pasem dla dwóch siostrzyczek,maleńka miała Chrzest,a starsza siostrzyczka miała mieć identyczną sukieneczkę jak maleńka siostrzyczka.Zrobiłam też identyczne opaski dla dziewczynek.

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Mistrzyni Krawiectwa
Kolejna sukienka,została nią obdarowana moja średnia Chrześnica.Bardzo się z niej ucieszyła,lubi te białe sukienki.Dla Natalki sukienka jest cała biała, pas też jest biały i w sumie tylko tym różni się od wcześniejszej sukienki.Tańcowała panna boso...tańcowała:D:D:D

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!

131 stron: « < 102 103 104 105 106 107 108 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.