131 stron: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
sukienka w sam raz na czerwony dywan ![]() a czy pojawil sie gdzies opis szycia tej dlugiej, falbaniastej spodnicy? wieki mnie na forum nie bylo i jestem troche nie na czasie... ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dziękuję Helen.Tak opis szycia spódnicy znajdziesz w KRÓTKIM KURSIE SZYCIA Edycia już ja ma czekam na Ciebie!!!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sukienka rewelacja, po prostu bomba !!! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Tak po krótkim czasie "nic nie wklejania nowego"wklejam zdjęcia z sesji ślubnej Agniechy, ale nie tej z tego roku tylko z zeszłego roku.To tak w rocznicę ślubu Agi.Sukienka na żywym organiżmie prezentuje się o wiele lepiej niż na manekinie.Miłego oglądania!Pozdrowienia dla Was wszystkich!!!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Aha na manekinie tak dla przypomnienia
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Na mnie największe wrażenie zrobił ten spływający złoty tren. Piękna sukienka. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Tak, na "żywej bryle" prezentuje się lepiej choć i na manekinie pięknie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Piękne
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna suknia ...ten tren jest przepiękny ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Przepiękna suknia
![]() |
131 stron: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.