Wersja do druku

131 stron: « < 30 31 32 33 34 35 36 > »

Stara Gwardia
Gdybym był młodszy to dałbym się pociąć za strój rycerza! Zorro taki banalny się przy nim wydaje! A motylek miodzio!!! :)))
Tinny... aż nie wiem co napisać!! Jesteś przegenialną i przecudowną MAMĄ!! Wszystkie nowe stroje mi się podobają ale skrój motylka mnie zachwycił!! Córa będzie wyglądać prześlicznie! Mogę ja sobie tylko wyobrazić :)
Strój strażaka jest świetny i tak wiernie odwzorowany! No i rycerz - tu już brak słów, jesteś niesamowicie dokładna w tym co robisz, chylę czoła! Szkoda, ze nie mieszkamy gdzieś bliżej, mogłabym się od Ciebie uczyć...

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
No po m prostu brak słow!!!!:)
Rewelacja to za mało powiedziane!!!
Alęz te dzieci maja z Toba świetnie,MAMUSIU:papa:
Przepiekne stroje ,wszystkie trzy a jakie pracochłonne o raju ....

Na twarzy Michasia widać szczęście ...nie dziwie się tez ,że juz jest ta jedna - ZAKOCHANA,
będzie ich więcej.

Masz rację Trinny - instytucje Św. Mikołaja trzeba strzec jak dlugo się da.:buziak:
Chociaż moje dzieci są już dużo starsze (19 i 15 lat) to jednak niezmiennie lubię dla nich szyć . Widać że i tobie sprawia to wielką przyjemność, a jak one się cieszą to słów brak. Bardzo piękne i starannie dopracowane stroje:)

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Mistrzyni Krawiectwa
I sukieneczki dla dziewczynek.Bordowa przysporzyła mi nie lada problemów i dała dużo do myślenia przy nich moja ukochana burda nie przyszła mi z pomocą.....widziałam zdjęcie i konstruowałam po swojemu.Malutka sukienusia to modyfikacja projektu Zary oczywiście są małe zmiany patrz kokardka a raczej paseczek na kokardce ja mam zamek i odszyty dół podszewką żeby małej w nóżki wełenka nie gryzła....

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Moja sukienka Moja sukienka
Stara Gwardia
Piękne Trinny jak zawsze...:)
Ślubna może byc równiez balową suknią - śliczna i elegancka przy tej swojej skromności
a dziewczęce po prostu marzenie....:oklasky:
Też bardzo mi się podoba to wykonanie, suknia ślubna z przepięknej tkaniny, a przy okazji tych dziewczęcych zapytam o patent na wszywanie wypustki, bo ja mam z tym zawsze problem, wszywam ja na pół stopce takiej do zamków, czy jest do tego jakaś inna stopka ? :)
Tak jest do tego stopka. Trochę podobna do stopki do zamków krytych. Jak kupowałam to pisało stopka do wszywania bizy. Ale ja mam maszynę przemysłową a do takiej zwykłej to nie wiem gdzie kupić , trzeba popytać.

131 stron: « < 30 31 32 33 34 35 36 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.