Zaaklimatyzowany
![]() |
|
![]() |
|
Latea, wielkie dzięki za Twoją pracę
![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Bardzo ciekawy i przydatny wątek. Ja również dopiero zaczynam swoją przygodę z szyciem, ale mam nadzieję, że dzięki Wam pójdzie mi to nie najgorzej. Pozdrawiam!
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
No, no wcale się nie zniechęciła nasza spamerka. Zmiana nicu i jedzie dalej. ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Świeżynek
![]() |
|
A czy gdzieś jeszcze można pobrać te sekrety dobrego szycia??
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Chyba od razu powinnam tak zrobić- umieściłam plik na chomiku:
http://chomikuj.pl/... miłej lektury --- Ostatnio edytowane 2016-06-28 11:23:50 przez Latea --- |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
napiszesz cos ciekawego, oprocz ze w 2 watkach to samo piszesz? ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Przepraszam- nie zauważyłam, że ktoś już wrzucił te pliki na chomika. Wykasowane
A pro po - pogromca spamerów.... zanim kogoś "pogromisz" sprawdź kto założył wątek.... --- Ostatnio edytowane 2016-06-28 11:23:08 przez Latea --- --- Ostatnio edytowane 2016-06-28 11:31:16 przez Latea --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Lateo, to czyste nieporozumienie - Roksanitka pisała do spamerki, która już nie raz i pod wieloma loginami tutaj działała.
Też kiedyś napisałam komentarz, który był reakcją na czyjś spam - post spamera został usunięty a mój komentarz został - i dziwnie go się czytało, bo do niczego nie pasował. |
|
Świeżynek
![]() |
|
![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.