25 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »
Stara Gwardia
|
|
Dziekuje bardzo za Wasze pochwaly
![]() a dzisiaj skrzaty, ktorych nigdy w zyciu dobrowolnie bym nie zrobila ![]() ![]() Jest to "dobrowolne" zlecenie ze szkoly moich dzieci na niedzielny jesienny festyn ,na ktorym to miedzy innymi beda one sprzedawane....mam nadzieje ,ze znajda kupca i moja praca nie pojdzie na marne ![]() pozdrawiam Masza |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Są śliczne Maszo, myślę, że nie będzie problemu ze znalezieniem kupca :] ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Tak!!! Są śliczne ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Cudeńka!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Hej, hej drogie Maszynistki i Maszynisci...
![]() poniewaz po pazdziernikowym lecie(tak,tak temp. u nas przekraczaly 25°) nadszedl czas na listopad, ktory to zapowiada nieuchronne nadejscie zimy. Poniewaz aura za oknem zmusza do ubierania cieplych ciuszkow i u mnie powstaly takowe wytwory...wyprodukowalam 2 sukienko-tuniki takie z serii home dress znaczy wygodne,nie krepujace i w sam raz na taka pogode ![]() Spotkal mnie rowniez zaszczyt bycia chrzestna ciotka malej Neli, wiec i na ta okazje musialam uszyc sobie odpowiednia kreacje a wyglada ona tak jak ponizsze fotki to dokumentuja... pozdrawiam serdecznie Masza p.s. wlasnie powstaje jeszcze jedna sukienka, ale o tym nastepnym razem ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Masza, listopad w Twoich sukienkach zapowiada się bardzo przyjemnie ![]() ![]() Pozdrawiam ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
dziekuje Yola,
ten kwiatek i ta zakladka z przodu to raczej z koniecznosci niz dla zmiany charakteru.. ![]() ![]() pozdrawiam Masza |
|
Stara Gwardia
|
|
No tak, czasem niezamierzone działania przynoszą fajny efekt ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Masza, widzę, że listopad dobrze na Ciebie wpływa (na mnie wręcz przeciwnie). Z kwiatkiem rzeczywiście wyszło super, niepowtarzalnie i z charakterem - dodał tunice "tego czegoś". W ogóle sukienki-wygodniczki z chęcią bym od Ciebie ukradła. Ślicznie ________________________________________________________
http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Różowa śliczna ![]() Reszta także mi się podoba. ________________________________________________________
|
25 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.