51 stron: « < 23 24 25 26 27 28 29 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Jest rewelacyjna.
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Mio, dopiero jakoś teraz prześledziłem Twój wątek. Nie będę się powtarzał z pochwałami dla Ciebie, bo już przede mną koleżanki i koledzy to wyrazili.
Cudowne stroje, podziwiam Twoją precyzję w tym szyciu "mikro'. Ja nieraz , szyjąc normalną kieckę, nazłoszczę się przy jakichś skomplikowanych zeszyciach, ale tam mam "przestrzeń', a Ty tak pięknie i dokładnie potrafisz to zrobić w takiej małej skali !! Masz cudowne rączki, gratuluję !! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję ![]() Czasami przydała by mi się jakaś miniaturowa stopka. Ciekawe, czy takie są... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Na koniec roku lalkowo ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
prześliczna ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Piękna, maleńkie cudo.
Takie lalki zobaczyłam pierwszy raz w życiu u Ciebie. Niesamowity widok! Można oglądać, oglądać... i tak bez końca. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
W dalszym ciągu nie mogę wyjść z podziwu dla Twojego miniaturowego szycia, wszystko jest tak dopracowane, a jednocześnie te śliczne kreacje dla lalek są takie naturalne. Tworzysz cudeńka !!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cudo! Mnie aż skręca, jak sobie wyobrażę szycia takich maleństw - myślę, że z furii wszystko by u mnie leciało przez okno. I te drobiazgi, wykończenia... Podziwiam! ________________________________________________________
http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piekne stroje na pieknych lalkach. Mozesz powiedziec cos więcej o lalkach? Pierwszy raz w życiu widze taki typ lalki, wyglądają jak elfy. To następczynie lalek barbie? Jeżeli już pisałas o tym, to przepraszam, przeczytam jeszcze raz Twój wątek ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
51 stron: « < 23 24 25 26 27 28 29 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.