51 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Z pewnością uszyję. Myślę, że suknia ślubna to taka wisienka na torcie, którą większość, jeśli nie każda krawcowa szyjąca suknie, chce uszyć ![]() Do tej pory nie uszyłam, bo muszę mieć na nią pomysł, by nie była to zwykła sukienka, tyle, że biała. Po ślubnej musi być widać, że to ślubna ![]() Mam pewien zarys, ale jeszcze nie jest dopracowany. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja dziś uszyłam sukieneczkę ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-06-08 19:23:26 przez mio --- ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
miód malina ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
rewelacja ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Meble można na allegro kupić.
Ja kupuję zazwyczaj na targu staroci. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wszystko bajecznie piękne i bardzo precyzyjnie wykonane. Jestem zachwycona i podziwiam!!! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Prawie skończyłam kołnierz. Zastanawiam się jeszcze nad dodaniem koralików, może czerwonych?
Chcę też uszyć sukienkę, ale najpierw muszę zamówić więcej koralików. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wrzucam fotki nie skończonego jeszcze bolerka.
Wieczorem rozprułam szwy boczne i zaszewki. Przeszyłam je ponownie w nowych miejscach i teraz o wiele lepiej wygląda wg mnie. ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ja właśnie umarłam z wrażenia...i w związku z tym nic już więcej nie napiszę bo nie da rady mojego zachwytu wyrazić słowami...
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bolerko zapowiada się bosko...
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
51 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.