23 strony: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetny płaszcz zwłaszcza fason ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję ![]() Sus, z Twoich ust, a w sumie spod Twoich palców ![]() ![]() ![]() ![]() Ola, tak, koronkę naszyłam na dzianinę. ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładne ciuszki. Płaszcz mi się podoba bardzo ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Płaszcz musi fajnie się układać na ludziu, kolor piękny ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję bardzo ![]() Niteczko, płaszcz jeszcze powoli się dopasowuje do ludzia, ale jest coraz lepiej ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mi chodzi o krój, ten dół jest fajny ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Piękne podusie
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Ile tu wspaniałości! Wszystko takie niebanalne i oryginalne. <3
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jaki piękny ten płaszczyk! Mała czarna też fajna
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję, dziewczyny ![]() ________________________________________________________
23 strony: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.