23 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo dziękuję za wszystkie miłe słowa ![]() ![]() ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Administrator
![]() |
|
Ej no ja Cię proszę - sukienka w kwiatki jest cudowna!! Bardzo, bardzo kobieta i zmysłowa. Przód zakryty a tył odkryty ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękna sukienka,ślicznie odkryte plecki!!!!Bardzo ładnie i estetycznie szyjesz!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Świeżynek
|
|
Poduszka z różami rewelacyjna
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna ta sukienka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
założyłam dzisiaj pierwszy raz tę ostatnią kwiecistą sukienkę i się wkurzam tylko na nią... Chodzilam w niej chwilę po domu i było wszystko ok, a teraz... z przodu marszczy mi się cały czas dekolt, w sumie inaczej tego się nie da chyba zrobić, no bo jest luźny, na ramionach się nie trzyma i cały czas zbiega się do środka i robi się taki dziób. Zaczęła też odstawać w okolicy piersi, tam pewnie jakąś cienką gumkę muszę wszyć, żeby trochę się ten materiał napinał... ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
kolejna sukienka:
![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
fajna :] ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziękuję ![]() ________________________________________________________
|
Świeżynek
![]() |
|
Bardzo ładna, taka delikatna. Szkoda, że to nie dla mnie fason jeśli chodzi o górę sukienki, bo bardzo mi się takie podobają. ________________________________________________________
|
23 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.