Świeżynek
![]() |
|
witam , mam podobny problem z szyciem wstecznym (w maszynie clarus - odpowiednik łucznik ola)
tzn przełącznik szycia wstecznego wcisnął się "na zawsze" i maszyna szyje tylko w tył... mam ją na gwarancji ale muszę odsyłać kurierem więc wolałabym sprawdzić czy to nie jakaś błahostka którą można naprawić samej. bardzo proszę o pomoc Paulina |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Paulino,
Zadzwoniłabym do serwisu i zapytała, czy to błahostka. Może podpowiedzą, jak dalej postępować i czy można we własnym zakresie naprawić maszynę nie tracąc gwarancji. Fides --- Ostatnio edytowane 2013-11-07 12:41:52 przez Fides --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
dziękuję za odpowiedź , już się wyjaśniło...
maszyna musiała "odstać" troszkę i zaczęła normalnie działać. |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam mam problem z tą samą maszyna czy ktos posiada instrukcję obsługi dla niej OLYMPIA SZA-249 byla bym bardzo wdzieczna.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Witaj. Posiadam domowo przetłumaczoną instrukcje. Tylko nie wiem czy do tej samej - u mnie opcja zig zag. Miałam identyczny problem. na pokrywie jest dziura jak ją zdejmiesz w tym miejscu jest metalowy bolec trzeba śrubokrętem przekręcić i zaczyna szyć w dobrą stronę. Jeśli podasz mi na priv swój email mogę zrobić zdjęcia instrukcji i Ci wysłać. Pozdrawiam Iskra
--- Ostatnio edytowane 2018-06-14 08:05:34 przez Iskierka --- --- Ostatnio edytowane 2018-06-14 08:32:49 przez Iskierka --- ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Bardzo dziękuję była bym wdzieczna wysłałam już wiadomość czekam za instrukcją. Jeszcze raz dziękuję.
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.