Wersja do druku

2 strony: < 1 2

Świeżynek
witam , mam podobny problem z szyciem wstecznym (w maszynie clarus - odpowiednik łucznik ola)
tzn przełącznik szycia wstecznego wcisnął się "na zawsze" i maszyna szyje tylko w tył...
mam ją na gwarancji ale muszę odsyłać kurierem więc wolałabym sprawdzić czy to nie jakaś błahostka którą można naprawić samej.
bardzo proszę o pomoc
Paulina
Stara Gwardia
Paulino,
Zadzwoniłabym do serwisu i zapytała, czy to błahostka. Może podpowiedzą, jak dalej postępować i czy można we własnym zakresie naprawić maszynę nie tracąc gwarancji.

Fides

--- Ostatnio edytowane 2013-11-07 12:41:52 przez Fides ---
Świeżynek
dziękuję za odpowiedź , już się wyjaśniło...
maszyna musiała "odstać" troszkę i zaczęła normalnie działać.
Świeżynek
Witam mam problem z tą samą maszyna czy ktos posiada instrukcję obsługi dla niej OLYMPIA SZA-249 byla bym bardzo wdzieczna.

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stały Bywalec
Witaj. Posiadam domowo przetłumaczoną instrukcje. Tylko nie wiem czy do tej samej - u mnie opcja zig zag. Miałam identyczny problem. na pokrywie jest dziura jak ją zdejmiesz w tym miejscu jest metalowy bolec trzeba śrubokrętem przekręcić i zaczyna szyć w dobrą stronę. Jeśli podasz mi na priv swój email mogę zrobić zdjęcia instrukcji i Ci wysłać. Pozdrawiam Iskra

--- Ostatnio edytowane 2018-06-14 08:05:34 przez Iskierka ---

--- Ostatnio edytowane 2018-06-14 08:32:49 przez Iskierka ---

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
pokrywa olympi
Świeżynek
Bardzo dziękuję była bym wdzieczna wysłałam już wiadomość czekam za instrukcją. Jeszcze raz dziękuję.

2 strony: < 1 2

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.