71 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Taka delikatna i dziewczęca. Wiosna, wiosna w modzie. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Taki rękawek to wzięłam z wykroju z w/w Burdy ![]() Ponieważ ostatnia sukienka wyszła mi z deka za duża i postanowiłam ją podarować mojej BFF to uszyłam dla jej córeczki (lat 4,5) pasującą sukieneczkę na lato. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O jeny, jaka śliczna! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kojarzę tę Burdę, model był chyba żółty, ale w gazecie nie wydawał mi się tak atrakcyjny. Sukienka marzenie, sukieneczka marzenie nr 2. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetne te sukieneczki wdzięczne,dziewczęce...
|
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczna sukieneczka bardzo mi się podoba
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Też mi się podoba ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Urocza! A pomyśl gdyby to była Twoja córka i razem wystąpiłybyście w sukienkach z tego samego materiału ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne sukienki ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
śliczna tkanina to i sukienki wyszły urocze. ![]() ________________________________________________________
|
71 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.