71 stron: « < 29 30 31 32 33 34 35 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetna, bardzo ładna . Proponuję do niej szeroki pasek , np czarny. Jak myślisz? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
strasznie mi sie ta sukienka podoba, tez taka chce ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
BArdzo m i sie Twoja sukienka podoba, to chyba zasluga nie tylko fasonu, ale tez tkaniny. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładna, dużo ładniejsza niż pierwowzór w Burdzie ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzieki Dziewczyny za miłe słowa na temat mojej tweedowej sukienki!!!
Co do paska - noszę ją zazwyczaj ze srebrnym. A dzisiaj mam nowe kominy uszyte z ciepłych zimowych tkanin ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O! Natchnęłaś mnie! Kuzynka uwielbia kominy a wkrótce będzie okazja, aby jej coś sprezentować. Świetne te kominy, te kolory, dobrane guziki! Pełna profeska! Mam nadzieję, że nie będziesz zła jak się Tobą zainspiruję ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kominy są fajne ale sukienki po prostu mega rewelacja jak dla mnie, zwłaszcza ta zielona, fason i tkanina to w sam raz coś dla mnie ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Te kominy są intrygujące, mają piękne kolory. tylko nie ma zimy , aby z nich korzystać ! A tak na marginesie , nigdy nie szyłem takiego komina, po prostu żadna klientka nie zamawiała, a jest to bardzo ciekawa i efektowna część damskiego ubioru, co prawda sezonowego.
A tweedowa sukieneczka bardzo, bardzo mi się podoba, daje dużo możliwości łączenia z różnymi bluzeczkami, no i ładnie uszyta. --- Ostatnio edytowane 2012-01-02 23:13:43 przez Wojtek --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki! Jesteście kochani!!! ![]() Ponieważ 2 lutego 2012 mój blog o szyciu Long Red Thread będzie obchodził swoje drugie urodziny i z tej okazji zapraszam wszystkich na urodzinowe CANDY. longredthread.wordpress.com/2012/01/03/candy-urodzinowe/ Do wygrania jest duży zestaw romantycznych materiałów i krawieckich dodatków zapakowanych w gustowną skrzyneczkę, zrobioną przez moją przyjaciółkę Edytę. Wszystkie tkaniny są bawełniane i w dużych kawałkach, po 2-3 metry. Nadają się na szycie zarówno ubrań jak i dekoracji, poduszek, tildy, i innych rzeczy do domu. Wystarczy się zgłosić aby wziąć udział - ZAPRASZAM ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ojjjj spóźniłam się na Candy, ale życzę wszystkim równych szans.
Kominy natomiast są bajeranckie ![]() ________________________________________________________
|
71 stron: « < 29 30 31 32 33 34 35 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.