23 strony: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Stara Gwardia
|
|
Hehe witam wszystkich ![]() Odliczam dni. Ja standardowo bez noclegu. Czy zauważyłyście, że wtedy są Andrzejki? Endrju- szykuj się!!!!!! ![]() Temat stopek- jestem na TAK bo mam ich trochę a używam tylko 3. Szyfon też ciekawy- szczególnie ostatniego lata dużo było go w sklepach (bluzki i spódnice). Marzyła mi się tunika nietoperkowa z szyfonu ale się nie odważyłam. I dalej u mnie leży śliczny zielony szyfonik. ![]() ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Stefo,
do kiedy można się zastanawiać ile noclegów u Ciebie zamówić? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W sprawie noclegow
Zastanawiacie sie do 30 wrzesnia, ja do tego czasu dogaduje sie z cena i potem szybka wplata kasiory, bo ze swojej nie dam rady zastawu zrobic za noclegi no i ja 4 wylatuje i dluuugo mnie nie bedzie. Wszyscy dostana na email nr konta i bede prosila o przeslani mi na email dowodu wplaty. Od hostelu dowiem sie do kiedy mam wplacic zaliczke i dam znac. Pozdrowienia z Praha ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wiecie co, właśnie się zorientowałam, że jakoś ominęłam cała stronę tego wątku
![]() Bardzo mi się podoba pomysł Moniki o szyciu bluz i czapek! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Noclegi - lista ilosci. Jakies błędy to poprosze naniesc poprawke ![]() Kasia 2 noclegi Czeremcha 2 noclegi Rudzik 1 nocleg Na wybiegu dolores69 Jolcia Natalia_ 1 nocleg milaczek 1 nocleg Szklanka anka 1 nocleg Mrau 1 nocleg magda Agula Yola fotograf 1 nocleg Niespodzianka 1 nocleg Aurin 1 nocleg Dzisiaj powinnam dostac konkretna stawke za nocleg, jak tylko bede wiedziala to dam znac. Listopad to zima, moze wiec jakies rekawiczki i czapki uszyjemy zgodnie z pomyslem Rudzik? ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uzupełniam siebie
![]() Noclegi - lista ilosci. Jakies błędy to poprosze naniesc poprawke ![]() Kasia 2 noclegi Czeremcha 2 noclegi Rudzik 1 nocleg Na wybiegu dolores69 Jolcia 2 noclegi Natalia_ 1 nocleg milaczek 1 nocleg Szklanka anka 1 nocleg Mrau 1 nocleg magda Agula Yola fotograf 1 nocleg Niespodzianka 1 nocleg Aurin 1 nocleg |
|
Stara Gwardia
|
|
Uzupełniam listę o swój nocleg.
Kasia 2 noclegi Czeremcha 2 noclegi Rudzik 1 nocleg Na wybiegu dolores69 Jolcia 2 noclegi Natalia_ 1 nocleg milaczek 1 nocleg Szklanka anka 1 nocleg Mrau 1 nocleg magda Agula Yola 2 noclegi fotograf 1 nocleg Niespodzianka 1 nocleg Aurin 1 nocleg Czy ktoś wybiera się na zakupy w piątek przed zlotem? ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Też uzupełniam listę o swój nocleg.
Kasia 2 noclegi Czeremcha 2 noclegi Rudzik 1 nocleg Na wybiegu dolores69 Jolcia 2 noclegi Natalia_ 1 nocleg milaczek 1 nocleg Szklanka anka 1 nocleg Mrau 1 nocleg magda Agula - 1 nocleg Yola 2 noclegi fotograf 1 nocleg Niespodzianka 1 nocleg Aurin 1 nocleg ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
|
|
Poprawiam! Ja przecież Łodzianka ![]() Dobrze, że zdążyłam ... Kasia 2 noclegi Czeremcha 2 noclegi Rudzik 1 nocleg Na wybiegu dolores69 Jolcia 2 noclegi Natalia_ 1 nocleg milaczek 1 nocleg Szklanka anka 1 nocleg Mrau 0 magda Agula - 1 nocleg Yola 2 noclegi fotograf 1 nocleg Niespodzianka 1 nocleg Aurin 1 nocleg ________________________________________________________
http://ciuchotworstwo.blogspot.com/ - moje szycie i początki konstrukcji ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Kasia 2 noclegi
Czeremcha 2 noclegi Rudzik 1 nocleg Na wybiegu dolores69 0 Jolcia 2 noclegi Natalia_ 1 nocleg milaczek 1 nocleg Szklanka anka 1 nocleg Mrau 0 magda Agula - 1 nocleg Yola 2 noclegi fotograf 1 nocleg Niespodzianka 1 nocleg Aurin 1 nocleg ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
23 strony: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.