294 strony: « < 246 247 248 249 250 251 252 > »
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Oprócz szyciowego wsparcia w innych sprawach też możemy sobie pomagać
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ech, Mario, nie jest łatwo...
Tofanie - w sumie - ja nie wiem, czy jest przede mną też kilkanaście miesięcy, czy kilka/dziesiąt/ lat... Niby nikt nie wie, ile mu pisane, ale kiedy już raz zapaliło się czerwone światełko... Niefajnie jest. Bardzo Ci współczuję, pytaj ile chcesz i o co chcesz - ale proszę weź też pod uwagę nasze lepsze i gorsze dni ![]() Uściski - Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Świeżynek
![]() |
|
Zakochałam się w Was
![]() Dzięki za wsparcie i dobre słowo. A poza tym? ... Całusy :* |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Tofanie i słusznie
![]() ![]() To forum to fajne miejsce, żeby się czegoś dowiedzieć ale i pogadać nie tylko o szyciu ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam serdecznie,
Czy ktoś może wyrazić swoją opinię o maszynie Singer 7465? Parametry i cena wydają się dość atrakcyjne. Wciąż waham się czy ta czy SINGER 4423. Bardzo proszę o Wasze opinie. |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam serdecznie.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam, Janome Jubilee 60507, Janome 920, Janome e1019? Którą polecacie?
Proszę o poradę ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witajcie. Zastanawiam się nad wyborem maszyny. Maszyy mają zawędrować do pań na dość zaawansowanym poziomie z szyciem. Rozważam zakup z 3 różnych modeli tj : Singer One Plus, Singer 6180brillance a Janome DXL603. Rozważałam wcześniej brother Nv20 ale odpadł w przedbiegach. Maszyny będą do domowych uszytków jak i przeróbek, choć jedna z pań przejawia zainteresowaniem patchworkami a druga okazjonalnym cieższym szyciem(z grubszych materiałów,np jakaś torba).
Poszukując prezentu sama się wkreciłam i zakupiłam dla siebie Silverkę, więc jak widać jestem osobą na początku swej przygody z szyciem. Dlatego właśnie zwracam się o poradę w sprawie wyboru maszyny. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie podpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie Kamila --- Ostatnio edytowane 2015-10-12 17:59:36 przez Nasokowa --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam. Jestem nowa na forum. Poszukuje maszyny taniej dobrej z podstawowymi funkcjami zeby uszyc sobie jakas posciel kocyki poduszki dekoracyjne, moze jakies ciuszki dla synka. Siedze w domu i ostatnio ciagnie mnie do szycia. Odrazu musze zaznaczyc zeby maszyna nie byla diabelsko droga bo mąż szybciej wybije mi z głowy szycie niż kupi drogą maszynę
![]() |
294 strony: « < 246 247 248 249 250 251 252 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.