Stara Gwardia
![]() |
|
A najlepsze, że Ci projektanci nie szyli swoich dzieł. Do programu zatrudniali krawcowe żeby im szyli.
Mało który z nich cokolwiek uszył w swoim życiu. Projektant jednak powinien umieć uszyć swoje kiecki, a nie tylko rysować, bo od tego mamy malarzy ![]() A jury jest do d... i ja to ocenilam po reklamie, zwiastunie w necie, bo też nie mam tv. Ich siedzenie na fotelch w pozycji celebryta jest lekceważąca. To jest masakra. W porównaniu do Project Runyway to nasz program to "siara", choć oglądałam tylko 3 odcinki Project R wersji wietnamskiej. Teraz ma być wersja PL - zobaczymy co będzie, bo tu trzeba wykazać się umiejętnościami od konstrukcji, szycia, wykończenia, zdobnictwa. ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
|
|
co najlepsze, krawcowe było dużo trudniej znaleźć niż projektantów ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
http://ciuchotworstwo.blogspot.com/ - moje szycie i początki konstrukcji ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Obejrzałam dzisiejszy odcinek. Projekty interesujące. Program jest kompletnie pozbawiony napięcia. Muzyka do windy zabija te momenty, gdy napięcie minimalnie wzrasta.
Szara marynarka Jemioła podobała mi się najbardziej z całego odcinka. |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
za tydzień finał
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
z chęcią bym oglądnęła chociaż jeden odcinek ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.