Administrator
![]() |
|
Wojtku buziale dla Ciebie! A idea szycie kwitnie, wręcz renesans przeżywa ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wesołych Świąt
|
|
Stara Gwardia
|
|
Kochani na ten Nowy 2014 rok życzę Wam wszystkiego co najlepsze ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Ja również przyłączam się do życzeń szczęśliwego Nowego Roku, wszelkiej pomyślności, dużo zdrówka oraz radości z szycia i tworzenia pięknych, niepowtarzalnych kreacji !!!
Wojtek |
|
Stara Gwardia
|
|
Wszystkiego co najlepsze na ten Nowy Rok dla wszystkich na forum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Życzę Wam wszystkim powodzenia w nowym roku, spełnienia postanowień, żeby wszystko się udawało, no i przede wszystkim - ZDROWIA!!!
Dziękuję Wam, że jesteście! To forum zmieniło moje nastawienie do życia. Naprawdę. Wysmażę o tym dłuższy elaborat, ale w innym wątku. ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystkiego, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Nowych pomysłów, nowych tkanin i przede wszystkim więcej czasu na realizację i tych nowych i tych starych i zaległych pomysłów / jak wiadomo moda co kilka lat wraca - będzie jak znalazł. Pozdrawiam serdecznie WSZYSTKICH !!!!! Marta ![]() ________________________________________________________
Zapraszam na blog moich kotów : www.puszkowewidzimisie.blog.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystkiego, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Nowych pomysłów, nowych tkanin i przede wszystkim więcej czasu na realizację i tych nowych i tych starych i zaległych pomysłów / jak wiadomo moda co kilka lat wraca - będzie jak znalazł. Pozdrawiam serdecznie WSZYSTKICH !!!
To jednak są szczere życzenia : takie podwójne!!! --- Ostatnio edytowane 2013-12-31 13:56:03 przez PaniRudyKot --- ________________________________________________________
Zapraszam na blog moich kotów : www.puszkowewidzimisie.blog.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No ja również życzę szczęśliwego Nowego Roku i udanego sylwestra ,oby każdy dzień roku 2014 był lepszy od poprzedniego ![]() ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kochani niech nadchodzacy Rok bedzie dla Was doskonala okazja do spelniania swoich marzen, realizowania planow i siegania po to, co do tej pory wydawalo Wam sie niemozliwe
![]() ![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.