34 strony: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Daga, zaprezentowana przez Ciebie sukieneczka jest po prostu ŚLICZNA i pod względem kolorystyki i kroju.
Twoje fotki i pod palmą i w tajemniczych podziemiach są ekscytujące. Po prostu jesteś osóbką w sam raz, jak ja to określam. Ani za szczupłą, ani za puszystą. Świetnie się szyje na taką figurę , jaką Ty prezentujesz !! Tak trzymaj !!! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam!Nareszcie powróciła mi chęć do szycia z czego jestem niesamowicie zadowolona.Wczoraj jak zasiadłam to nie można mnie było oderwać od maszyny.Oto pierwsze rezultaty. ________________________________________________________
MAM 36 LAT OD 14 MIESZKAM NA SYCYLII.W WOLNYM CZASIE ZAJMUJE SIĘ SZYCIEM CO SPRAWIA MI DUŻO PRZYJEMNOŚCI.
http://dafefa-dag.blogspot.com/ -MÓJ BLOG |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ciesze sie, ze zaczynasz znow na nowo wracać powoli do życia i do tego, co lubiłas robić wcześniej. A bluzeczka fajna i pewnie Ty masz tam okazję ją założyc, bo pogoda pewnie dużo lepsza, niz w POlsce. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajna bluzeczka i ciekawy wzorek na tkanince!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Prosta, funkcjonalna, wygodna, efektowna tkanina, po prostu bomba ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładna, świetnie ułożyłaś wzór na bluzeczce. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Uff dobrze, ze wróciła Ci chęć do szycia ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Ślicznie uszyta bluzeczka
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I ja się nią zachwycam. Czy jest wiązana na ramionach? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Powiem wam tak w sekrecie.pobyt w Polsce sprzyjał mi w jedzeniu i dlatego jak wróciłam do domu nie bardzo miałam co na siebie włożyć.Wszystko było na mnie za ciasne.Nic innego mi nie pozostało jak uszyć coś na szybkiego.To była resztka materiału z którego nic innego nie mogło wyjść,jak tylko taki wiązany na ramionach top. ________________________________________________________
MAM 36 LAT OD 14 MIESZKAM NA SYCYLII.W WOLNYM CZASIE ZAJMUJE SIĘ SZYCIEM CO SPRAWIA MI DUŻO PRZYJEMNOŚCI.
http://dafefa-dag.blogspot.com/ -MÓJ BLOG |
34 strony: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.