34 strony: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Daga wyglądasz bardzo kobieco,ale bluzka to tylko dodatek do Twojej przesympatycznej buzi!Pozdrowienia Ci ślę!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ślicznie
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja wiem kiedy mam wstawić nowego posta.Napewno jak chce sobie poprawić humor.Wasze komentarze to lek na depresje.Całuje wszystkie mocno i bardzo dziękuje.
p.s Sus,to jest jedwab,który mnie kosztował jedyne 3 euro. ________________________________________________________
MAM 36 LAT OD 14 MIESZKAM NA SYCYLII.W WOLNYM CZASIE ZAJMUJE SIĘ SZYCIEM CO SPRAWIA MI DUŻO PRZYJEMNOŚCI.
http://dafefa-dag.blogspot.com/ -MÓJ BLOG |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetna bluzka, Mam nadzieję, że ten jedwab nie doprowadził Cię do szewskiej pasji, bo one tak mają. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękna bluzeczka, materiał rewelacyjnie się prezentuje i super w tym wyglądasz ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ulala jedwab za 3 euro - yhhh kolejny raz napisze, ze zazdroszczę Ci tych cen... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jedwabna bluzeczka świetnie leży i naprawdę ładnie w niej wyglądasz....nie dopatruję się w niej niczego do poprawki (apropos wcześniejszej dyskusji) i tak po prostu ni się podoba ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzisiaj znowu był czwartkowy targ.Kupiłam sporo materiałów i tych za 1,5euro i tych trochę droższych.Tak to prawda,ze jest czego pozazdrościć.Tkanin jest mnóstwo jakich tylko się chce.W przyszły czwartek maja być już te zimowe.Ciekawe jakie kolory będą górowały w tym roku. ________________________________________________________
MAM 36 LAT OD 14 MIESZKAM NA SYCYLII.W WOLNYM CZASIE ZAJMUJE SIĘ SZYCIEM CO SPRAWIA MI DUŻO PRZYJEMNOŚCI.
http://dafefa-dag.blogspot.com/ -MÓJ BLOG |
|
Administrator
![]() |
|
O rety jak ja chciałabym być choć raz na takim targu. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Zazdroszczę targów, chociażby dlatego,żeby można było nacieszyć oczy. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
34 strony: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.